вторник, 7 февраля 2017 г.

ГУР: З "ДНР" в РФ продовжують відправляти КамАЗи з "Вантажем 200"

У неділю, 5-го лютого, з окупованих територій Донецька в сторону Російської Федерації поїхало 2 вантажних автомобілі КамАЗ «Вантаж 200» з трупами загиблих російських військовослужбовців, які приймали участь у бойових діях проти сил АТО. Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, інформує replyua.net.

«З окупованого Донецька на територію Росії продовжують рухатися вантажівки з трупами загиблих російських військовослужбовців. Так, 5-го лютого з моргу обласної лікарні імені Калініна до Ростовської області було відправлено 2 вантажних автомобілі КамАЗ з характерними позначками «Вантаж 200», - розповідає розвідка.

Як повідомлялося раніше, російсько-терористичні війська продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції з позицій прямо в місті Донецьк. За даними ГУР Міноборони, проросійські бойовики зазнали значних втрат під час ескалації бойових дій в районі Авдіївки (з 29-го січня поточного року). З «ДНР» та територію Російської Федерації регулярно відправляють автомобілі з вантажем «200». У окупантів значна недостача у особовому складі майже в усіх підрозділах.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'