вторник, 27 декабря 2016 г.

Кому нужна блокада Донбасса

Замминистра по делам оккупированных территорий Георгий Тука заявил, что инициатива по организации экономической блокады Донбасса за пределами правового поля Украины. И намекнул, что среди организаторов есть ребята, которые проходят по уголовным делам, и он им не доверяет.

А поскольку Тука вообще ни разу не дипломат, он назвал фамилию Гришина, которого многие знают, как депутата от Самопомичи Семена Семенченко. Я оставлю за умным замминистра право определять правовое поле, а за правоохранителями право давать комментарии по уголовным делам. От себя дам только логическую оценку этой инициативы. Так вот, она не просто за пределами правового поля, она за пределами разума и логики.

У рамках Програми СБУ суд звільнив від відповідальності ще одного колишнього учасника НЗФ (відео)

У рамках Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома» суд звільнив від кримінальної відповідальності ще одного колишнього учасника незаконних збройних формувань.

Мешканець Луганська приєднався до терористів із початком бойових дій, проте, зрозумівши хибність свого вибору, – втік від подільників та переховувався на тимчасово окупованих територіях. Дізнавшись від родини про Програму Служби безпеки України «На тебе чекають вдома», він вирішив скористатися нею та добровільно здався українським правоохоронцям.

В Минюсте объяснили, кто может вести переговоры с боевиками "ДНР-ЛНР"

Переговоры неуполномоченных президентом Украины Петром Порошенко лиц с боевиками группировок ДНР и ЛНР являются недопустимыми. Об этом заявила заместитель министра юстиции Наталья Севостьянова, сообщает ONLINE.UA со ссылкой на "112.ua". 

Украина ответила "Сегодня много вопросов по поводу того, почему отдельные не уполномоченные лица принимают участие в переговорах от имени Украины.

СБУ виявила п’ять схованок з боєприпасами у зоні проведення АТО

Співробітники Служби безпеки України за останні дні виявили п’ять сховищ з боєприпасами у районі проведення антитерористичної операції.

Схованки були облаштовані у лісопосадках та покинутих будівлях у селах Іванівка та Широкине на Донеччині, місті Старобільськ і селах Лиман та Муратове у Луганській області.

Російські ЗМІ повідомили про катастрофічні труднощі в "ДНР" і "ЛНР"

Нинішній період загострення бойових дій на Донбасі, в тому числі, в районі Світлодарської дуги, що супроводжується соціально-економічним лихом у що знаходяться під російською окупацією територіях та в повному тупику у проведенні мирних переговорів.
'