пятница, 9 декабря 2016 г.

Суд звільнив колишнього учасника НЗФ від відповідальності за Програмою СБУ (відео)

У рамках Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома» суд звільнив від кримінальної відповідальності колишнього учасника незаконних збройних формувань. Мешканець Луганщини приєднався до бойовиків у квітні 2014 року, чергував на блокпостах. 

Зрозумівши, що ватажки терористів використовують його як інструмент для власного збагачення, і «молода республіка» це лише ширма для заробляння кровавих грошей, він втік від своїх подільників та довгий час переховувався від них. 

Экономический геноцид в "ДНР": на какие зарплаты приходится выживать дончанам

Жители Донецка жалуются на высокие цены и крайне низкие зарплаты, которые им предлагают оккупанты. Об этом горожане пишут в социальных сетях.

Дончан возмутило объявление о найме дворников, которым предлагается зарплата в 3470 рублей, причем обещается, что ее будут выплачивать вовремя. «Зарплаты именно такие, а цены заоблачные», — пишут горожане.

Екс-ватажок "ДНР" злив інформацію про тотальну корупцію в "республіці"

Колишній "голова народної ради" в "ДНР", терорист Андрій Пургін, якого усунули від влади в 2015 році, розповів про корупцію у величезних масштабах у "республіці".

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі "ВКонтакте".

"Ехал защищать русских": жена пленного москвича рассказала, как от мужа отказались "ДНР" и Россия

Кристина Сидорова - жена задержанного на Донбассе россиянина Дениса Сидорова, рассказала, что "ДНР", за которую воевал ее муж, уволила его задним числом, а Россия никак не помогает вернуть его домой.

Об этом идет речь на видео на канале YouTube Дмитрия Данилова.

Програма СБУ допомогла повернутися до мирного життя ще одному мешканцю Донбасу (відео)

Суд звільнив від кримінальної відповідальності колишнього бойовика незаконних збройних формувань, який скористався Програмою Служби безпеки України «На тебе чекають вдома». 

Мешканець Донеччини приєднався до бойовиків у 2014 році, чергував на блокпості на трасі Київ-Довжанський. З часом він усвідомив, що зробив жахливу помилку і втік від своїх подільників. Довгий час чоловік переховувався від терористів, побоюючись можливої помсти з їх боку. 
'