четверг, 26 января 2017 г.

Террористы устроили охоту на женщин












Ранее неоднократно сообщалось о примерах неминуемого ухудшения криминогенной ситуации в ЛДНР, что связано как с общим резким ухудшением социально-экономической ситуации, так и с наплывом воинственных изуверов со всей Расеи.+

Естественно, больше достается женщинам, и потому, что они беззащитнее (например, совсем недавно в Донецке скончалась 30-летняя беременная, которую изуродовали трое насильников), и потому, что чаще открываются террористам (лавры вдовы Моторолы, естественно, многим не дают покоя – война войной, а детей рожать надо).

Но в данном преступлении в Старобешевском районе, похоже, обошлось без смерти (смотри скрин): «На мою маму напали! Трое в масках! Угнали машину!.. У них автоматы и пистолеты с глушителями. Маму связали скотчем, водили по дому, все перевернули вверх дном, забрали деньги, золотую цепочку, серьги, документы на автомобиль и уехали на машине».

Но многим другим сохранить жизнь не удалось (смотри второй скрин): «Из близких знакомых в относительно недавнее время в дыре убиты 3 женщины. Одной 35, другим двоим – в районе 30 лет. Обстоятельства разные, но во всех случаях огнестрел…

Выезжайте! Не ждите, пока случится непоправимое. Неустроенный быт, это не так страшно, как быдло с оружием».




У “ДНР” приховують реальне число вбитих бойовиків

Внаслідок великих втрат командування незаконних збройних формувань Донбасу розпорядилось оформлювати загиблих як постраждалих через нещасні випадки.

Про це повідомили у Головному розвідувальному управлінні МО (ГУР).

В ГУР відзначили збільшення втрат російських підрозділів 2 АК (ЛУГАНСЬК). Там повідомили, що задля розміщення своїх вбитих і постраждалих в результаті бойових дій з військами ЗСУ керівництво шостого окремого мотострілецького полку (КАДІЇВКА) 2 АК попросило командування корпусу допомогти з розгортанням чергового шпиталю на базі відомчої лікарні шахти імені Менжинського. Але, як стверджують в розвідці, командування окупантів у цьому їм відмовило, посилаючись на факт зменшення грошового забезпечення з боку РФ.

Так, бойовикам вказаних підрозділів запропонували доправляти вбитих і поранених до ближніх цивільних медзакладів, зазначають в ГУР. Командуванням 2 АК наказано приховувати втрати через оформлення поранених та вбитих як постраждалих в результаті нещасних випадків, інформують розвідники, додавши, що це стало причиною обурення бойовиків і збільшення охочих звільнитись.

Раніше в ГУР повідомляли про заборону окупаційним командуванням виїзду російських військових з Донбасу в Російську Федерацію через невкомплектованість і дезертирство у підрозділах.

Нагадаємо, на Донбасі серед місцевих сепаратистів зростає невдоволення військовими з РФ, яке все частіше переростає у збройні сутички та вбивства. Цей опір може вилитися у повстання окремих підрозділів місцевих бойовиків.

На Донбасі мирні жителі розгорнули під носом у терористів 43-метровий український прапор

Вчора в місті Станиця Луганська, поруч з місцем розташування проросійських терористів відбулася церемонія розгортання державного прапора України, довжина якого склала 43 метри. 


Повідомляється, що учасниками акції стали жителі Донбасу, яким доводиться перетинати КПП з обох сторін, зазначили в Станично-Луганській райадміністрації. 


Як відомо, Станицю-Луганську називають однією з найбільш небезпечних точок в районі проведення АТО. В самому місті і його околицях весь час чути обстріл проросійських терористів. Але напередодні на КПВВ «Станиця Луганська» відбулася неординарна подія – зібралися люди розгорнули синьо-жовтий прапор української держави. Таким чином, мирні жителі проявили свою громадянську позицію з метою показати своє прагнення жити в незалежній і соборній Україні. Всю акцію супроводжували гасла «Станиця Луганська є центром миру в Україні»

Захарченко оголосив війну Ахметову

Олександр Захарченко отримав нові вказівки з Кремля, за якими найближчим часом має бути проголошена “війна” українському мільярдерові Ринату Ахметову.

“Головна мета цієї задумки полягає у витисненні Ахметова з окупованих територій”, – повідомляє сайт “Знай.ua”.

У ЗМі прилюдними той факт, що високий рейтинг олігарха сильно розгнівав Кремль. Адже гуманітарний штаб Ріната Ахметова два останні роки займається поставками на Донбас.

В свою чергу гуманітарна допомога з Росії викликає у місцевого населення обурення через низьку якість.

Тож Захарченко вирішив почати кампанію по дискредитації Ахметова і зробити все, щоб працівники його організації покинули “ДНР”.

Наразі бойовики вже приступили до розповсюдження недостовірної інформації про низькоякісну гуманітарну допомогу мільярдера.

Террористы «ЛНР» и «ДНР» массово продают оружие населению

В социальных сетях жители самопровозглашённых «ДНР» и «ЛНР» жалуются на оружейную торговлю, которую развернули боевики: сообщается, что террористы массово продают оружие местным жителям, поскольку им не хватает средств, которые им выплачивают за участие в боевых действиях против украинских военных. Кроме того, причиной массового попадания оружия в руки мирных жителей называют и нерегулярность зарплат у боевиков.

На днях, в частности, был задержан местный житель Хрустального, у которого представители «народной милиции» обнаружили автомат Калашникова, разрешения на хранение которого у него не было. Как рассказал владелец оружия, он его купил у местного боевика за сравнительно небольшие деньги — 3 тысячи российских рублей (чуть больше 1500 гривен). Впрочем, таких случаев фиксируется в последнее время всё больше — торговля оружием налажена не только внутри ОРДЛО, но и на «экспорт».

Как передаёт replyua.net, местными «правоохранителями» недавно были задержаны двое предприимчивых боевиков, которые поставляли оружие российским военным. Ещё один задержанный имел в своём арсенале порядка трёх тысяч патронов, 40 гранат и даже пулемёт — мужчина признался, что оружие купил также у местных террористов.

'