суббота, 8 апреля 2017 г.

«Ловушка захлопнулась», - боевики не выпускают с оккупированной Донетчины мужчин без справки от «военкомата ДНР»


Боевики так называемой «ДНР» не выпускают с оккупированной территории мужчин без справки от местного «военкомата», подтверждающей, что человек встал на «военный учет».

Показуха: в разведке рассказали, как на самом деле проходили "сборы резервистов ДНР"



Так называемые "сборы резервистов" самопровозглашенной ДНР проводились боевиками для создания картинки для российских СМИ.

Об этом сообщает пресс-служба Главного управления разведки Министерства обороны Украины.

У рамках Програми СБУ до родини повернувся ще один мешканець Донеччини (відео)


Мешканець Покровського району Донецької області, який перебував у незаконному збройному формуванні так званої «ДНР», повернувся до своєї родини у рамках роботи Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома».

Какая "республика", такая и "мобилизация" - массовое мероприятие в "днр" оказалось громким пшиком



В Главном управлении военной разведки Минобороны Украины подтвердили: проведение т.н. сборов военнообязанных 1 (Донецк) АК Центра территориальных войск (Новочеркасск) Южного ВО ВС РФ вблизи м.Шахтарск имело исключительно пропагандистский характер для демонстрации наличия значительного мобилизационного ресурса в составе т.н. народного ополчения.

У Торецьку СБУ затримала колишнього бойовика «ДНР», який шпигував на користь російських спецслужб (відео)


Колишнього бойовика терористичної організації «ДНР», який шпигував на користь російських спецслужб, затримала у районі проведення антитерористичної операції Служба безпеки України спільно з Нацполіцією. Уродженець Донбасу у 2014 році приєднався до одного з бандформувань терористів. Згодом, побоюючись відповідальності за свою протиправну діяльність, він виїхав до Росії, де отримав російське громадянство за спрощеною процедурою. Не зумівши за станом здоров’я влаштуватися контрактником до російської армії, зловмисник у 2017 році повернувся на тимчасово окуповані території. Тут він також намагався приєднатися до НЗФ, проте отримав від російських спецслужб більш вигідну пропозицію – за «непогані» гроші шпигувати проти власної Батьківщини. Співробітники СБ України затримали бойовика-шпигуна, коли той прибув до Торецька на Донеччині із завданням збирати інформацію, що мала нашкодити силам АТО. Вирішується питання щодо відкриття поліцією кримінального провадження за ст. 256 та 260 Кримінального кодексу України.
'