четверг, 30 июля 2015 г.

Що важливо знати усім, хто пересікає КПВВ "Бугас"

16 червня цього року було затверджено новий Тимчасовий порядок контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей.

Пройшло вже майже півтора місяці, проте особи, які переміщуються через контрольні пункти вїзду-виїзду і донині,не в повній мірі володіють цими правилами.

Особливо актуальною є проблема переміщення дітей,

Про що домовились Червоний Хрест та Волноваська РДА

Картинки по запросу червоний хрестВчора 29 липня відбулася зустріч представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста з посадовцями Волноваської районної державної адміністрації.

У складі делегації були присутні: Карлос ПратсДельтель – інженер по водопостачанню і забезпечення житлових умов, Хосе ІгнасіоЕскобар – делегат комітету, а також співробітники місії м. Маріуполь.

У ЛАВАХ БОЙОВИКІВ "ДНР" ВОЮЮТЬ ДІТИ (ВІДЕО)


В інтернеті оприлюднили відеозапис, на якому дитина у повній амуніції та з символікою "ДНР" веде вогонь із автоматичної зброї.





Полное досье на все группировки «Л/ДНР» (видео)

боевики
Донецкие журналисты собрали досье на все группировки «Л/ДНР». 

В рамках проекта «Донецкая правда» журналисты проанализировали деятельность боевиков, классифицировали их, назвали командиров и ярких представителей.
Так журналист Андрей Мацука рассказал, что всего на Донбассе действуют 32 незаконных батальона.

На КПВВ "Бугас" возле Волновахи соорудили отель "Криївку" (фото)

В зоне АТО появился "пятизвездочный отель Криївка"

На пункте пропуска Бугас, который расположен вблизи Волновахи (Донецкая область), украинские военные соорудили "пятизвездочный отель" и назвали его "Криївка-Гуцульський".
'