четверг, 22 декабря 2016 г.

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області засудив прокурора міста Краматорська і його заступника до реальних термінів позбавлення волі за хабарництво.

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області засудив прокурора міста Краматорська і його заступника до реальних термінів позбавлення волі за хабарництво.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів по телефону в.о. військового прокурора сил АТО, підполковник юстиції Віталій Панченко.

На карті позначили, де в Україні розміщені військові бази Росії

Про це свідчить інфографіка, яку опублікував депутат Європарламенту з Польщі і заступник голови “Європейської народної партії” Яцек Саріуш-Вольський, повідомляє DT.

Зазначається, що інфографіка базується на даних Міжнародного інституту стратегічних досліджень і його звіту про баланс сил у світі. Згідно з даними, російські війська тепер постійно базуються в молдовському Придністров’ї, анексованому Криму, на Донбасі, в Абхазії і Південній Осетії.

Наемник из РФ об «армии» «ДНР»: безработные алкоголики, которые убегают с позиций

Прорыв ВСУ на Светлодарской дуге был возможен, поскольку у боевиков на 80−90% обновился личный состав банд, и среди активно воюющих очень мало «идейных».

Об этом написал наемник из России Эльдар Хасанов на своей странице в социальной сети.

Боевики обещают отпустить под домашний арест подростков-"диверсантов"

Пресс-секретарь представителя Украины в Трехсторонний контактной группе Леонида Кучмы Дария Олифер сообщила, что террористы согласились освободить из плена 5 подростков, которых незаконно удерживают якобы за диверсионную деятельность в пользу Украины.

Олифер сообщила, что они уже на Новый год могут оказаться дома. Однако их не освободят или обменяют, а отправят под домашний арест.

Люди в ДНР в отчаянии: «Не удивлюсь если народ скоро с вилами пойдет на штаб, как когда-то на украинские танки»

Разруха ДНР вгоняет сепаратистов в убогое отчаяние.

Сепаратисты надеются на рождественское чудо: «Сразу после инаугурации Трампа ЛНР-ДНР присоединят к России. На границе уже стоит эшелон с паспортами РФ»… Такими вот утопичными представлениями о внешней политики обмениваются зазомбированные сепаратисты.

Програмою СБУ "На тебе чекають вдома" скористався колишній бойовик т.зв. "ДНР"

Правоохоронці встановили, що мешканець міста Авдіївка на Донеччині під впливом ідей «русского міра» у 2014 році вступив до лав незаконного збройного формування т.зв. «Всевеликого війська донського». На території України озброєні «казакі» під гаслом «підтримання порядку» вчиняли розбої, грабежі, залякування місцевого населення. 
'