понедельник, 13 марта 2017 г.

Терорист Захарченко оголосив лінію розмежування "державним кордоном"

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко розпорядився вважати лінію розмежування в зоні АТО "державним кордоном"

Відповідний документ оприлюднено на інформаційному ресурсі бойовиків.

"Головою Донецької Народної Республіки підписано Указ "Про лінії зіткнення". МДБ ДНР попереджає, що дії, пов'язані з незаконним перетином лінії зіткнення, організацією незаконного виїзду (в'їзду), будуть кваліфіковані за статтею "Незаконне перетинання Державного кордону Донецької народної Республіки", - заявляють терористи.


Нагадаємо, 18 лютого президент РФ Володимир Путін підписав указ про визнання на території Росії "документів", виданих терористичними "ДНР" і "ЛНР".

На Донбас зайшли близько 6 тисяч «донських казаків»

Близько 6 тисяч російських «казаків» знову заходять на Донбас. Інформація подається так, що нібито «казакі» самостійно вирішили, без Кремля, зайти на Донбас.

Про це заявив журналіст Андрій Дегтяренко, – повідомляє «5канал».

«Я нещодавно робив розслідування про те, що російські «казакі» – це Микола Козіцин, він їхнім очільником був з 90-х років – знов заходять на Донбас. Це дуже цікаве угрупування, це така напівсамостійна одиниця», – сказав він.

Журналіст додав: «Це «донські казакі» – це Терек, це Кубань. Якісь люди, які називають себе «казаками». Вони надягають ці шапки-кубанки, все це подається так, що нібито «казаки» самі вирішили без Кремля зайти на Донбас і почати «допомагати» сепаратистам... приблизно 6 тисяч людей ми нарахували». Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/03/11/na_donbas_zayshly_blyzko_6_tysyach_donskyh_kazakiv_1058431

В "ДНР" ПРИЛАВКИ МАГАЗИНОВ ЗАПОЛНИЛА "ПРОСРОЧКА" ИЗ РОССИИ

Жители оккупированного Донецка все чаще стали жаловаться на приобретение просроченных продуктов, большая часть из них поступает на прилавок из России.

Ситуация довольно серьезна, поскольку охватила не только супермаркеты или частные магазины, но также рыночные площадки.

Местные СМИ, со слов горожан, утверждают об обнаружении продукции с 2-х летним запозданием реализации. Фактически, все товары подобного плана давно должны были отправиться на утилизацию. Это удручающая ситуация заставила горожан обратить внимание на этикетки, производителей товаров, чтобы понять кто собственно пытается травить и без того обездоленный народ. Как выяснилось, это не Украина и даже не производители "ДНР". "Просрочку" везут из России.

Стало известно о гибели очередного российского наемника на Донбассе: опубликованы фото


На оккупированном Донбассе был убит россиянин Маруфжон Нишонов, воевавший на стороне боевиков самопровозглашенной ДНР.


Об этом сообщил на своей странице в Twitter популярный блогер с ником Necro Mancer.

Он отметил, что россиянин Маруфжон Мамирович Нишонов (в социальных сетях он вел страницу как Марат Асланов) по прозвищу "Узбек", уроженец города Красноярска, погиб на оккупированном Донбассе 8 марта.


'