среда, 21 октября 2015 г.

Втрати бюджету Росії через бойкот товарів в Україні. Інфографіка

Картинки по запросу бойкот россииУкраїнська Асоціація постачальників торговельних мереж підготувала інфографіку по акції «Бойкотуй російське» для вільного використання. Про це повідомив директор Асоціації Олексій Дорошенко.

Будущее страны зависит от тебя. Быть или не быть - сложности украинского выбора

Порою кажется, что по времени, мы похоже, попали на перекресток дорог, из которого нет выезда ни в одном направлении… Но это только на первый взгляд!

ИСПОРЧЕННЫЙ ПЕЧАТЯМИ И ШТАМПАМИ «ДНР» УКРАИНСКИЙ ПАСПОРТ СЧИТАЕТСЯ НЕДЕЙСТВИТЕЛЬНЫМ


Во многих сепаратистских группах сторонников «народных республик» в социальных сетях все чаще можно встретить обсуждение вопросов, которые повязаны с наличием в украинских паспортах местных жителей штампов и печаток «органов власти» «днр».

На блокпостах снова рекордные заторы: люди скандалят и перекрывают дорогу льготникам

Ceгoдня, 21 oктябpя ситуaция нa блoкпocтaх в зоне АТО остается крайне напряженной.

Колоссальные очереди с самого утра выстроились с неподконтрольных территорий в сторону Мариуполя и Артемовска.

- Рaдуeт, чтo нa Вoлнoвaхe в cтopoну Дoнeцкa oчepeди пpaктичecки нeт, движeниe хopoшee. Нo в cтopoну Мapиупoля - затор. А нa Аpтeмoвcкoм нaпpaвлeнии нe пpocтo oчepeдь, a огромная очередь. Движeния пpaктичecки нeт..., - сообщают волонтеры организации Донбасс SOS.

Декомунізація у питаннях і відповідях

Український інститут національної пам'яті зібрав запитання, які найчастіше ставлять у зв'язку із ухваленням декомунізаційних законів, і підготував стислі відповіді на них. Відтоді, коли вступили в дію закони про декомунізацію, ми "тримаємо руку на пульсі" їх впровадження, зазначили в Інституті.

"Наші співробітники уважно слідкували за реакцією суспільства у медіа, під час безпосередніх зустрічей у регіонах країни, а також аналізували сотні звернень, які отримують з усієї країни. На основі цих спостережень вибрали ситуації, які найчастіше викликають запитання. Тож якщо для вас є незрозумілі моменти у декомунізаційному процесі – ці відповіді будуть для вас корисні."

За підкуп виборців, фальсифікацію виборчої документації та протоколів суворо каратимуть

Важливим елементом побудови правової держави є проведення демократичних виборів на основі європейських принципів та стандартів.

Напередодні проведення виборів до місцевих органів місцевого самоврядування варто нагадати, що Верховна Рада України у минулому році посилила відповідальність за порушення виборчих прав громадян.

На Донеччині перейменуванню підлягають 47 населених пунктів


За інформацією Департаменту з питань внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації, на території області станом на 1 вересня 2015 року на виконання Закону «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» перейменуванню підлягають 47 населених пунктів.

Навчання дільничних виборчих комісій (фото)

Картинки по запросу вибори20 жовтня 2015 в приміщенні районної виборчої комісії було проведено навчання дільничних виборчих комісій, які приймають участь у місцевих виборах 25.10.2015 року. Були розглянуті питання організаційно-виборчого процесу у Волноваському районі під час голосування та підведення результатів виборів.

Українська армія воює краще, ніж усі очікували (світова преса)

Аналітики прогнозують, що конфлікт на Донбасі може «згорнутися» в 2016 році.

Роль конфлікту в Сирії для результату російсько-української війни продовжує цікавити світові медіа. The New York Times прогнозує, що Кремль надовго «переключив» увагу на Сирію і конфлікт на Донбасі може згорнутись уже в 2016 році. The Foreign Policy, водночас, нагадує українському уряду, що сотні іноземців, які добровольцями воювали на його боці на Донбасі, не можуть набути громадянства та захистити себе цим у юридичному полі. А Project Syndicate звертає увагу на дезінтеграцію Євросоюзу та вплив на це міграційної кризи.

Обиженный российский наемник разоткровенничался о своей "командировке" на Донбасс

Картинки по запросу русские боевики днрРоссийская журналистика постепенно начинает писать про российскую армию на Донбассе.

Вот Кашин/Малаховский, не называя имен и замазывая лица на фотографиях, опрашивает российских солдат про участие российских войск на Донбассе:
'