воскресенье, 29 ноября 2015 г.

Бойовики обстріляли автівку під Новотроїцьким, водій отримав тяжке поранення

У неділю, 29 листопада, бойовики обстріляли автівку мирного жителя. Чоловік тяжко поранений. Про це в Facebook повідомила громадська організація «Фундація.101». «Стався інцидент на блокпосту терористів, що приблизно за 6 км до КПВВ «Новотроїцьке», у результаті якого було поранено людину.

Як розповіли наші спостерігачі на контрольному пункту, чоловік звідти доїхав з пораненням до «Новотроїцького», де його госпіталізували. Українські прикордонники швидко зорієнтувалися і викликали швидку. На разі, більших подробиць немає. Інцидент стався близько 12 години», — йдеться у повідомленні.

Тим часом, у Державній прикордонній службі України повідомили, що із підконтрольної бойовикам території на контрольний пункт «Березове» прибув обстріляний автомобіль марки «Шевроле». «В автомобілі прикордонники виявили пораненого чоловіка. Прикордонники викликали карету швидкої та надали потерпілому першу медичну допомогу. Під час з’ясування ситуації, прикордонниками було встановлено, що годину перед цим громадянин України був оформлений у КПВВ «Новотроїцьке» працівниками Держприкордонслужби на виїзд на підконтрольну бойовикам територію. Як повідомив сам потерпілий на під’їзді до одного з блокпостів, що контролюється незаконними збройними формуваннями, бойовики обстріляли його автомобіль, в результаті чого він дістав поранення в живіт. Наразі чоловіка каретою швидкої допомоги відправлено в найближчу районну лікарню», — йдеться у повідомленні. Нагадаємо, раніше під час обстрілу зі стрілецької зброї околиць Мар’їнки було поранено двох мирних жителів. http://newsdaily.com.ua

В Донецке в годовщину Голодомора устроили фестиваль еды(фото)

В День память жертв Голодомора, в оккупированном Донецке террористы устроили «фестиваль национальных блюд».

Штаб: Бойовики стріляли 35 разів, поранено одного бійця

За добу, що минула, у зоні АТО внаслідок обстрілів та бойових дій жоден український військовий не загинув, одного бійця - поранено.
Про це на брифінгу 29 листопада повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник.
'