четверг, 10 сентября 2015 г.

Волновахе внук спас бабушку от пожара (ФОТО)

Внук вытащил бабушку из горящего дома.
Об этом сообщает пресс-служба ГУ ГСЧС Украины в Донецкой области.

Яка у Волновасі ситуація з перейменуванням вулиць

З метою підготовки до громадських обговорень, які відбудуться 24.09.2015 року о 15.00 годині у залі засідань по вул. Леніна,88 (2 поверх) м. Волноваха щодо перейменування вулиць та провулків міста, а також демонтажу пам’ятників і пам’ятних знаків у м. Волноваха, Комісія з упорядкування найменування (перейменування) вулиць та провулків м. Волноваха розміщує Перелік вулиць та провулків, які підлягають перейменуванню, з доповненими пропозиціями мешканців міста щодо інших назв вулиць та провулків.

Что везут в Донецк российские гумконвои?

Картинки по запросу гумконвойУже более года мы постоянно слышим о том, как добрые россияне регулярно присылают нам свои гуманитарные гумконвои, которые битком набиты едой для детишек, стариков, инвалидов и прочих страждущих жителей Донбасса. Однако еще ни разу ни один из этих хваленых гумконвоев не был как следует досмотрен с представителями международных организаций. Ну, хотя бы под контролем того же самого Международного Красного Креста.

СБУ повернула ще двох громадян, які добровільно відмовилися від т.зв. "ЛНР/ДНР" (відео)

Служба безпеки України продовжує реалізацію програми повернення на підконтрольну територію України громадян, які добровільно відмовилися від подальшої участі в бойових діях на боці т.зв. «ДНР/ЛНР».
'