суббота, 12 ноября 2016 г.

СБУ провела две успешных спецоперации на Донбассе

Погранслужба сообщает о задержании на КПВВ Новотроицкое и Марьинка трех автомобилей, которые в итоге не провезли в ДНР различных товаров на 160 тысяч гривен, в том числе распределительные коробки и электрический кабель.

Кроме того, пограничники КПВВ Марьинка отказались от взятки в полторы тысячи гривен, запротоколировав попытку и передав гражданина Украины полиции.

Житель Горловки красиво "послал" боевиков "ДНР", сняв разоблачающее видео про обстрелы города

Жители Донбасса неоднократно заявляли, что их родные города обстреливают боевики "ЛДНР". В подтверждение своих слов - снимали видео и давали комментарии.

Так, в 2014 году, житель Горловки доказал, что огонь по городу ведут не украинские бойцы.

На Донбасі затримали юнаків, які тероризували підприємців, підриваючи гранати на їх подвір’ях

Невідомі двічі кидали бойові гранати на приватне подвір’я – у травні та жовтні цього року. В обох випадках мішенню зловмисників була одна й та сама родина приватних підприємців.

В результаті ретельної оперативної роботи затримані двоє місцевих мешканців, які здійснили обидва злочини … на замовлення.

НОВИНИ ГЕРАЩЕНКО: МІСІЯ ОБСЄ МАЙЖЕ ЩОДНЯ БАЧИТЬ МАШИНИ З "ВАНТАЖЕМ 200", ЯКІ ЇДУТЬ З ОКУПОВАНОГО ДОНБАСУ В РФ

Сьогодні на Донбасі перебуває 40 тисяч учасників незаконних збройних формувань, з яких більше 6 тисяч – російські кадрові військові

Про це в ефірі "5 каналу" у програмі "Погляд" повідомила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

На Донбасі українські бійці зміцнюють свої позиції

Останні два тижні противник веде під Попасною вогонь з мінометів і важкого озброєння по позиціях Українських військових, тому вони змушені обладнати бліндажі і зміцнення які здатні захистити їх життя. Про це повідомляють podrobnosti.ua.

На Донбасі «ватники» змінили думку і вже хочуть повернення в Україну

Настрої місцевого населення окупованої Макіївки змінюються у протилежний бік від «руської вєсни».

Про це написав волонтер координатор проекту «Стоп Терор», Семен Кабакаєв у Фейсбуці, передає Depo.Донбас.

Ще однин дончанин розчарувався в ідеології «русского міра» (відео)

Ще один мешканець Донеччини повернувся до мирного життя у рамках Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома». 

У 2015 році чоловік приєднався до одного з незаконних збройних формувань через безвихідь та скрутне матеріальне становище. Він конвоював людей, ремонтував військову техніку. Бойовику обіцяли офіційне працевлаштування та заробітну плату у 15 тисяч російських рублів, але ні першого, ні другого він не отримав. 
'