четверг, 9 февраля 2017 г.

Захарченко таємно привів загони терористів в повну бойову готовність – Тимчук

У Донецьку в будинку "МНС ДНР" ватажок бойовиків Олександр Захарченко провів відеоконференцію з керівниками міських та районних "адміністрацій" та представниками "правоохоронних органів ДНР". Війна 11:57, 03 лютого 2017 Олександр Захарченко / REUTERS Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook народний депутат України, координатор аналітичної групи "Інформаційний спротив", відеоконференція не висвітлювалася в ЗМІ. "В ході конференції Захарченко повідомив про свій наказ привести особовий склад бандформувань «ДНР» у всіх місцях дислокації в повну бойову готовність і наказав цивільним «адміністраціям» надавати повне сприяння командирам бойовиків", - йдеться в повідомленні. За даними аналітичної групи, також було акцентовано увагу на необхідності підготовки місць для евакуації мешканців з н. п. Ясинувата, Макіївка та Донецьк «у разі наступу ЗСУ». "Керівництво "ДНР" повідомило представникам медичних закладів про подальше загострення ситуації на лінії фронту і введенні в зв'язку з цим додаткових чергувань; у лікарнях "ДНР" прискорено процес виписки пацієнтів з числа цивільного населення з метою звільнення ліжко-місць для поранених бойовиків; у Донецькій обласній у травматологічній лікарні для них зарезервовано 200 місць (понад 100 з них - вже зайняті)", - додали в ІС. Зазначається, що у н. п. Ясинувата, Донецьк (західні райони) тривають обходи житлових будинків представниками "поліції" і ЖКГ "ДНР", з рекомендаціями всім мешканцям знаходитись в підвалах і бомбосховищах. У Макіївці лікарі всіх рівнів зобов'язані цілодобово знаходитися на робочих місцях в очікуванні особливих розпоряджень.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/war/1758146-zaharchenko-taemno-priviv-zagoni-teroristiv-v-povnu-boyovu-gotovnist-timchuk.html

В “ДНР” происходит большой переполох

Группировка “ДНР” продолжает мобилизацию всех “силовых структур”. 

По информации ИС, всех боевиков отозвали из отпусков, а подразделения группировки “ДНР” приведены в полную боеготовность. “Правоохранителей” и наемников “ДНР” перевели на казарменное положение по месту службы до особого распоряжения. В так называемой “академии МВД ДНР” проводится подготовка к эвакуации. Ранее покинувших ряды группировки боевиков активно тянут обратно.

Російський журналіст розповів, чим закінчиться зачистка терористів "ДНР" і "ЛНР"

Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко, коментуючи ліквідацію одного з ватажків бойовиків "ДНР" "Гіві", розповів, чим закінчиться зачистка терористів на окупованому Донбасі. Війна 07:44, 09 лютого 2017 ПРОЧИТАТИ ПІЗНІШЕ REUTERS Про це Бабченко розповів у коментарі "Апострофу". Він зазначив, що сумний фінал тих, хто будує бандитську квазідержаву, легко прогнозований. Бабченко вважає, що зачистки серед бойовиків — взаємні вибухи і вбивства — будуть продовжуватися. Журналіст вважає, що коли це все "устаканиться", на Донбас "буде посаджена людина з Москви", яка влаштовує Росію. "Поляна буде захищена, і на цьому все зупиниться", — прогнозує Бабченко. Він додає, що такий варіант станеться, якщо до того часу так звані "ДНР" і "ЛНР" все ще будуть існувати. Надалі журналіст прогнозує Донбасу долю ніким не визнаних Придністров'я чи Абхазії. Нагадаємо, в "ДНР" повідомили про знищення ватажка "батальйону "Сомалі" Михайла Толстих "Гіві". За попередніми даними, був використаний реактивний піхотний вогнемет "Шмель"

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/war/1767956-rosiyskiy-jurnalist-rozpoviv-chim-zakinchitsya-zachistka-teroristiv-dnr-i-lnr.html

Российский политик о ликвидации Гиви: внедряется план по возвращению "Л/ДНР" Украине

Ликвидация главаря террористической банды "Сомали" Михаила Толстых, известного по кличке Гиви, скорее всего, является элементом плана России по реинтеграции оккупированных территорий Донбасса в состав Украины.

Такое мнение в комментарии "Обозревателю" высказала российский оппозиционный политик, организатор Антивоенного движения Ольга Курносова.

"Идет последовательная ликвидация тех, кто начинал эту, скажем так, операцию. Это видно невооруженным глазом. Подобных инцидентов стало слишком много в последнее время, чтобы допускать вероятность случайности или даже внутренних разборок. Скорее всего, это зачистка. Это попытка оставить там людей, условно нормальных, менее одиозных", – отметила Курносова.

ЧИТАЙТЕ:


По ее словам, все главари террористов послушные и лояльные Кремлю.

"Не в этом дело. Просто сценарий реинтеграции этих территорий в состав Украины предполагает зачистку откровенно бандитских, неадекватных элементов. Что последовательно и выполняется", – подытожила российская оппозиционерка.

Отметим, что Гиви стал уже девятым главарем террористических банд на Донбассе, который был ликвидирован за последние полтора года.

Жінки з "ДНР" і "ЛНР" цілодобово чергують біля своїх будинків



Волонтер Галина Однорог з посиланням на власні джерела в окупованій частині Донецької області — так званій «ДНР» — розповіла про відвагу жінок на окупованих територіях.
'