вторник, 22 сентября 2015 г.

Поблизу Гранітного затримали ще одного корегувальника вогню ДНР

У Гранітному СБУ затримала коригувальника вогню терористів «ДНР» (ВІДЕО)
Співробітники СБУ затримали корегувальника вогню терористів «ДНР» неподалік від села Гранітне Волноваського ( колишнього Тельманівського) району Донецької області. Також було встановлено, що чоловік здійснював збір інформації щодо проукраїнського налаштування мешканців Гранітного. 
Новину повідомляє прес-центр СБУ, передає «Преса України».

Корегувальника вогню так званої терористичної організації «ДНР» затримали співробітники Служби безпеки України в селі Гранітне Тельманівського району Донецької області. Чоловік передавав терористам дані про бойові позиції, переміщення особового складу та військової техніки, місця дислокації та озброєння військовослужбовців ЗСУ у районі Гранітного.

Також правоохоронці встановили, що затриманий наприкінці серпня за допомогою телефона здійснював корегування артилерійського вогню бойовиків по позиціям українських військовослужбовців. Окрім цього чоловік здійснював збирання інформації про проукраїнську налаштованість жителів Гранітного та суспільно-політичну ситуацію. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 256 (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності шляхом надання приміщень, сховищ, транспортних засобів, інформації, документів, технічних пристроїв, гро­шей, цінних паперів, а також заздалегідь не обіцяне здійснення інших дій по створенню умов, які сприяють їх злочинній діяльності) Кримінального кодексу України.



Комментариев нет :

Отправить комментарий

'