вторник, 22 сентября 2015 г.

З першого жовтня відкриється новий Новотроїцький КПВВ

Шановні  мешканці Волноваського району!

Питання щодо сприяння в перетинанні контрольного  пункту  в’їзду-виїзду    (далі КПВВ) «Бугас»  єдиним автобусом, який перевозить мешканців населених пунктів, що знаходяться на підконтрольній Україні території  між блокпостами першого та другого рубежів розглянуто, тому повідомляю наступне.


За ініціативою голови Волноваської райдержадміністрації, керівника районної військово-цивільної адміністрації Лубінця В.Д. з липня цього року представниками Державної прикордонної служби, територіальними  органами міністерств та військових  підрозділів,  виконавчого комітету Новотроїцької селищної ради, підприємств: ПАТ «Новотроїцьке рудоуправління», інших промислових та сільськогосподарських підприємств та приватних підприємців району проводяться роботи  по  перенесенню  КПВВ «Бугас» у  населений пункт Новотроїцьке та розміщення гуманітарно-логістичного  центру.

На лінії  розмежування  в районі населеного пункту Новотроїцьке у гуманітарно-логістичному центрі планується розмістити продукти харчування, засоби особистої гігієни, одяг та взуття, побутову хімію, а також лікарські засоби і вироби медичного призначення. Крім розміщення продовольчої та промислової групи, на території планується організації роботи  банкоматів. На місті  дислокації  Новотроїцького КПВВ планується розміщення  медичного, протипожежного, пункту забезпечення правопорядку та волонтерських організацій.

1 жовтня 2015 року заплановано відкриття нового - Новотроїцького КПВВ. Відповідно КПВВ «Бугас» з цього моменту зупинить свою діяльність, і перешкод в переміщенні жителів між населених пунктів, розташованих на підконтрольній Україні території, не буде.

Крім того, заплановано спрощення порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, зокрема йдеться про надання дозволу перетину лінії зіткнення громадським пасажирським транспортом.
Сообщает Дмитрий Лубенец 

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'