среда, 12 августа 2015 г.

Управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації надає статистичні дані за 10.08.2015

- обліковано 44 осіб, які переміщені з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Звернулися за подовженням довідок 19 осіб.


- звернулося за призначенням щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення анти терористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг звернулося 36 сімей.

- призначено щомісячна адресна допомога – 102 сім’ям.

- за призначенням державних соціальних допомог (згідно ЗУ „Про державну допомогу сім’ям з дітьми”, згідно ЗУ „Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям – інвалідам”, згідно ЗУ „Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям” та ін.) звернулося 7 осіб.

- за наданням субсидії на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива звернулося 10 осіб.

- за наданням пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім'ї звернулось 4 осіб.

- занесено до центрального банку інвалідів дані за 1 осіб.

- видано направлень на забезпечення технічних засобів реабілітації 20 особам.

сообщает volnovrda.gov.ua

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'