четверг, 8 июня 2017 г.

Залишилось тільки війну між собою почати — мешканці окупованого Донбасу обурені діями «ДНР» і «ЛНР»

Так звані «ЛНР» і «ДНР» продовжують зображати з себе повноцінні державні утворення і вводять між собою все жорсткіші «митні» правила, від яких страждають пересічні мешканці окупованого Донбасу.

Мешканці окупованих територій в мережі обурюються нововведення на так званих «кордонах» самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».

Так, пишуть, що поїздки на окуповану Луганщину з окупованої Донеччини перетворились на суцільну проблему: бойовики висаджують з автобуса матерів із дітьми, які не мають дозволів батька на вивезення дитини за межі «кордонів» невизнаної «ДНР».
«От вам і Новоросія, мать вашу», — обурюються в мережі.
ф1ф2

У коментарях до повідомлення про терористичні «ДНР» і «ЛНР» ще жорсткіші висловлювання і відверте глузування з «республік», у яких і телефонний зв’язок тепер за «міжнародним» тарифом.
«Митниця між ЛНР і ДНР — пару збитих з дощок хлівчиків і шлагбам зі зрубаного дерева», — нагадала дописувач Наталья.
«Є у сепаратизму початок, нема у сепаратизму кінця:) Добре хоч ще не кожне місто окрема держава, а шанси були», — написав користувач Minarge‏.
«Пишайтесь, дамбасці! у вас 2 держави. І плювати, що вони за величиною як 2 вулиці Києва. Зате все як у дорослих: кордон, митниця…» — іронізує Nata-lie.
«Це ще що, вони скоро візи введуть. Не те щоо Україна з Росією панькається», — передбачає donchanka in Kiyеv‏.
«Я в шоці) Удільні князівства) Яка там до чорта новоросія, якщо вони між собою не можуть розібратися. Скоро війну почнуть. А що? Досвід є», — пише Яна Стрельникова.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'