вторник, 21 марта 2017 г.

Російсько-окупаційні війська страждають від алкоголю й наркотиків – розвідка

На окупованому Донбасі після отримання особовим складом російсько-окупаційних військ грошових виплат знизився рівень військової дисципліни та збільшилася кількість правопорушень. Про це у понеділок, 20 березня, повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

«Після отримання особовим складом російсько-окупаційних військ 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ грошових виплат по закінченню командно-штабних навчань (виплату розпочато з 17 березня цього року), суттєво знизився рівень військової дисципліни та збільшилася кількість правопорушень, скоєних військовослужбовцями у стані алкогольного й наркотичного сп’яніння, у тому числі під час перебування у громадських місцях», – повідомила розвідка.

Також у розвідці зазначили, що кількість затриманих військовослужбовців за скоєні правопорушення у нетверезому стані та під впливом наркотичних речовин зросла вдвічі.

«Комендантськими службами 1-го і 2-го АК відмічається, що кількість затриманих військовослужбовців за скоєні правопорушення у нетверезому стані та під впливом наркотичних речовин зросла вдвічі у підрозділах 1-ої окремої мотострілецької бригади (Кальміуське), 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1-го АК та 7-ої окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2-го АК», – йдеться в повідомленні.

Раніше НБН повідомляв, що бойовики щоб уникнути фіксації їхніх порушень ввели систему сповіщення про пересування спецмісії ОБСЄ.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'