среда, 8 февраля 2017 г.

Фейк як спосіб піару та збагачення

На сьогоднішній день тримає блокування залізничних колій в Донецькій та Луганській областях групою активістів з числа колишніх учасників АТО під керівництвом депутатів ВР України С. Семенченка та В. Парасюка, які офіційно вимагають припинення торгівлі з тимчасово окупованими територіями.

4 лютого п.р. вказані активісти поширили в мережі Інтернет інформацію щодо начебто виявлення зброї в одному з вагонів потягу, що слідував в т.з. «ДНР». При цьому ні зброї, ні конкретних свідчень слідування потягу до сепаратистів надано не було.

Більш того, учора, 7 лютого п.р., у ході обговорення на телеканалі «Newsone» ситуації на сході України, В. Парасюк прямо заявив, що озвучена активістами інформація щодо виявлення зброї є звичайним фейком.

Тобто виникає питання, з якою метою поширюється подібна інформація, котра активно використовується на шкоду Україні засобами масової інформації країни-агресора, і, в загалі, чи не є основною метою цього блокування намагання людей, які його фактично організували та кришують, забезпечити собі контроль над контробандою.



Комментариев нет :

Отправить комментарий

'