суббота, 12 ноября 2016 г.

Ще однин дончанин розчарувався в ідеології «русского міра» (відео)

Ще один мешканець Донеччини повернувся до мирного життя у рамках Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома». 

У 2015 році чоловік приєднався до одного з незаконних збройних формувань через безвихідь та скрутне матеріальне становище. Він конвоював людей, ремонтував військову техніку. Бойовику обіцяли офіційне працевлаштування та заробітну плату у 15 тисяч російських рублів, але ні першого, ні другого він не отримав. 

Не маючи грошей та документів, а також побоюючись кримінальної відповідальності за участь у діяльності НЗФ, чоловік переховувався у Донецьку та не наважувався повернутись на підконтрольну українській владі територію. 

Інформація про його добровільну відмову воювати проти власного народу, скоювати убивства та інші злочини проти власних громадян стала відома співробітникам СБУ. Чоловіку було запропоновано взяти участь у Програмі «На тебе чекають вдома». 

Якщо в ході досудового розслідування буде встановлено, що він не брав безпосередньої участі у бойових діях та не вчиняв тяжких злочинів, то його буде звільнено від кримінальної відповідальності. Колишній бойовик звернувся до тих, хто вагається повернутись на підконтрольну Україні територію. Він закликав їх діяти, адже їх всіх чекають рідні та близькі, матері та дружини, не чекає лише час, який працює проти них.


Комментариев нет :

Отправить комментарий

'