пятница, 30 декабря 2016 г.

Програмою СБУ "На тебе чекають вдома" скористався ще один бойовик т.зв. "ДНР" (відео)

Співробітники Служби безпеки України у рамках програми "На тебе чекають вдома" схилили до добровільного складання зброї та повернення до нормального життя колишнього бойовика т.зв. "ДНР".

Правоохоронці встановили, що мешканець міста Бахмут на Донеччині у березні 2015 року через матеріальні проблеми вступив одного з незаконних збройних формувань терористичної організації "ДНР". Чоловік брав участь у незаконних патрулюваннях міста та ремонтував автотранспорт бойовиків. З часом він зрозумів, що терористи не мають на меті встановлення миру у рідному краї та вирішив залишити бойовиків.

З огляду на добровільну відмову воювати проти власного народу та скоювати інші злочини співробітниками СБУ йому було запропоновано взяти участь у Програмі «На тебе чекають вдома». Оскільки чоловік не брав безпосередньої участі у бойових діях та не вчиняв інших злочинів, суд звільнив його від кримінальної відповідальності за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України. 

Колишній учасник НЗФ закликав бойовиків повертатися додому, звернутися до правоохоронних органів та стати учасником Програми СБУ "На тебе чекають вдома".


Комментариев нет :

Отправить комментарий

'