вторник, 6 декабря 2016 г.

Бойовики "амністують" злочинців в обмін на службу в бандах ДНР - Аброськін

З початку поточного року затримано 7 співробітників "пенітенціарної системи" ДНР, ще 15 оголошені в розшук. Про це начальник Головного управління Національної поліції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін написав на сторінці в Facebook.

"Тюремники, які перейшли на бік терористів, перетворилися на злочинців. Відповідальності за скоєні злочини їм не уникнути. З початку 2016 року затримано 7 співробітників пенітенціарної системи "держави ДНР", 15 - оголошені в розшук", - написав він.

Аброськін також навів деякі приклади з життя колоній, розташованих на території ДНР. Зокрема, у Ждановській колонії діє "легальний наркотрафік". Сюди завозять наркотики і засуджені його купують. Колонія служить швейним цехом з пошиття військової форми бойовикам.

Макіївська колонія використовується бойовиками ДНР як місце укладання бійців ВСУ.

В Єнакіївській колонії злочинців, які вчинили особливо тяжкі злочини і засудженим переважно до довічного в'язня, дається "амністія" - звільнення з колонії в обмін на "службу" в НВФ ДНР, вказав Аброськін.

Раніше повідомлялося, що амністія учасників незаконних збройних формувань, які діють на сході України, можлива лише після проведення демократичних виборів на Донбасі.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'