суббота, 19 ноября 2016 г.

Колишню учасницю терористичної організації "ЛНР" звільнено від відповідальності за Програмою СБУ (відео)

Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» повернули до мирного життя колишню учасницю незаконного збройного формування т.зв. «ЛНР».

Правоохоронці встановили, що мешканка Кадіївки (колишній Стаханов) у 2015 році в пошуках заробітку вступила до одного з угруповань бойовиків та була призначена кулеметником-навідником. Після того як жінка стала свідком знущань та нелюдського поводження бойовиків з підлеглими, вона вирішила покинути терористів та територію «новоросії». Інформація про добровільну відмову жінки брати участь у незаконному збройному формуванні стала відома співробітникам СБ України.

Правоохоронці запропонували їй долучитись до Програми «На тебе чекають вдома» та повернутися у контрольовані українською владою райони. У встановленому законом порядку були з’ясовані всі обставини здійснення жінкою протиправної діяльності. За результатами розгляду справи суд звільнив мешканку Луганщини від кримінальної відповідальності.

Дякуючи Програмі СБУ «На тебе чекають вдома», колишня учасниця НЗФ повернулася до мирного життя, живе зі своєю родиною, знайшла роботу. Жінка закликає тих, хто перебуває у складі т.зв. «ЛНР» не боятись та повертатись на мирну територію України.


Комментариев нет :

Отправить комментарий

'