суббота, 26 ноября 2016 г.

За Програмою СБУ до мирного життя повернувся колишній бойовик т.зв. «ЛНР» (відео)

Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» схилили до добровільного складання зброї та повернення до нормального життя колишнього бойовика т.зв. «ДНР». 

Правоохоронці встановили, що мешканець Костянтинівки на Донеччині з початком бойових дій приєднався до терористів та увійшов до складу автопатруля т.зв. «ДНР». Після того як чоловік став свідком знущань та нелюдського поводження бойовиків з підлеглими, він вирішив вийти із незаконного збройного формування.

 Співробітники СБ України, дізнавшись про добровільну відмову чоловіка воювати проти власного народу та скоювати злочини, запропонували йому взяти участь у Програмі «На тебе чекають вдома». Колишній бойовик повідомив правоохоронним органам про всі обставини своєї діяльності у незаконному збройному формуванні терористів та повністю сприяв досудовому слідству у дослідженні матеріалів справи. 

Зважаючи на це, суд звільнив чоловіка від кримінальної відповідальності за скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 260 КК України. Отримавши ухвалу суду, колишній учасник НЗФ закликав бойовиків не боятися складати зброю та повертатися до рідних і близьких.


Комментариев нет :

Отправить комментарий

'