четверг, 30 июля 2015 г.

Про що домовились Червоний Хрест та Волноваська РДА

Картинки по запросу червоний хрестВчора 29 липня відбулася зустріч представників Міжнародного Комітету Червоного Хреста з посадовцями Волноваської районної державної адміністрації.

У складі делегації були присутні: Карлос ПратсДельтель – інженер по водопостачанню і забезпечення житлових умов, Хосе ІгнасіоЕскобар – делегат комітету, а також співробітники місії м. Маріуполь.

В ході зустрічі було порушено питання надання місією будівельних матеріалів для відновлення житлових будинків, які постраждали внаслідок бойових дій. Зокрема йшлось по населені пункти Гранітне, Кам’янка, Лебединське, Чермалик та інші, якізнаходяться на передньомукраї оборони.Карлос ПратсДельтель розповів, що наразі триває збір та перевірка інформації про постраждалі споруди та приватні будинки. Цей захід має важливе значення, адже допоможе ефективно надавати допомогу у майбутньому.

Хосе Ігнасіо Ескобар доповів про принципи надання гуманітарної допомоги особам, які постраждали внаслідок проведення бойових дій. В проекті місії, надання фінансової допомоги особам, на життя яких суттєво вплинулаАТО. Користуючись нагодою, делегат звернувся до представників влади та благодійних та волонтерських організацій у обговоренні критеріїв, згідно яких буде визначено коло осіб для надання цієї допомоги на постійній основі, а також виразив сподівання щодо спільного формування бази даних постраждалих для скорішого та якісного відпрацювання заходу. Орієнтовно, надання фінансової допомоги постраждалим особам внаслідок проведення бойових дій на постійній основі анонсовано на 1 квартал 2016 року.

Співробітник відділу місії, Сергій Ішинов, наприкінці зустрічі надав контакти для співпраці щодо розшуку зниклих громадян, а також тих, які знаходяться у полоні.

Тепла та дружня зустріч налагодила учасників на плідну співпрацю у вирішенні питання надання гуманітарної допомоги та відновлення житла та інфраструктури постраждалих населених пунктів - інформує офіційний сайт Волноваської РДА.

1 комментарий :

  1. Этот комментарий был удален администратором блога.

    ОтветитьУдалить

'