четверг, 1 октября 2015 г.

СБУ повернула ще одного учасника т.зв. ДНР (відео)

Картинки по запросу СБУ повернула ще одного учасника т.зв. ДНР (відео)СБУ оприлюднила відео розмови із "розчарованим" бойовиком, який добровільно здався українським бійцям, інформує прес-служба СБУ.

Бойовик розповів, що на початку року він прибув у Донецьк, де був зарахований "рядовим-стрільцем" до терористичного угруповання "бригада Оплот". Він пройшов курси підготовки під керівництвом російських офіцерів, які не приховували, хто вони. За свідченням бойовика, разом з ним "навчалося" багато найманців з Росії. В розпал бойових дій "стрілець" виїжджав у район Докучаєвська, де чергував на постах терористів та спостерігав за переміщенням українських військових підрозділів і техніки.

За його словами, бойовик розчарувався в "ідеалах ДНР" через алкоголізм та наркоманію серед найманців. Останньою краплею для нього стало вбивство "командиром" підрозділу свого підлеглого.

У СБУ зазначили: в рамках програми він добровільно звернувся до органів МВС України із заявою про участь у незаконних збройних формуваннях "ДНР". Бойовик зізнався у вчинених злочинах та погодився надавати будь-яку допомогу слідству, що в подальшому може стати приводом для звільнення його від кримінальної відповідальності. Зараз він повернувся до свого рідного міста.




Комментариев нет :

Отправить комментарий

'