понедельник, 28 сентября 2015 г.

На "Березовому" тепер не підриватимуться на "розтяжках" (фото)

Офіцери цивільно-військового співробітництва Збройних Сил Україні вирішують проблеми мирних мешканців Донбасу

У зоні АТО продовжуються випадки підриву на вибухових пристроях цивільного населення, яке перетинає лінію зіткнення в районі пункту пропуску “Березове” на Донеччині.

Офіцери однієї з груп цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, яку очолює підполковник Сергій Панюта, започаткували та реалізували проект по маркуванню небезпечних мінних ділянок придорожньої смуги в напрямку даного пункту пропуску.


У зв’язку з тим, що державні комунальні підприємства за певних обставин поки не можуть працювати в даному секторі, група ЦВС ЗС України звернулась до гуманітарної організації «Міжнародний комітет Червоного Хреста» з проханням про надання допомоги. Представники організації існуючу проблему знали, тому після проходження певних внутрішніх процедур вирішили дане питання. 


Зокрема, вони виготовили та розмістили вздовж ділянки придорожньої смуги в напрямку пункту пропуску “Березове” покажчики “Стоп міни!” та встановили вздовж дороги десять біотуалетів.


За надану допомогу українцям на Донбасі, офіцери ЦВС ЗС України висловили щиру вдячність гуманітарній організації «Міжнародний комітет Червоного Хреста».







Комментариев нет :

Отправить комментарий

'