четверг, 9 февраля 2017 г.

Жінки з "ДНР" і "ЛНР" цілодобово чергують біля своїх будинків



Волонтер Галина Однорог з посиланням на власні джерела в окупованій частині Донецької області — так званій «ДНР» — розповіла про відвагу жінок на окупованих територіях.

В деяких містах жінкам доводиться цілодобово чергувати біля своїх будинків, щоб не пропустити момент, коли терористи вирішать відкрити вогонь по силам ЗСУ поруч з їхнім будинком.

За даними Однорог, на такі заходи мирних жінок змушують самі терористи, адже вони відкривають вогонь по українським військовим з житлових кварталів ОРДЛО. Жінки проти такої поведінки «народних захисників», оскільки у відповідь на вогонь по позиціях ЗСУ може прилетіти «отвєтка»: жінки просто бояться попадання снарядів в їх житло, багато хто з них таким способом намагаються вберегти життя своїх рідних.




Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилися дані СБУ про те, що вогонь по позиціях ЗСУ ведуть з житлових районів Донецька — це стало відомо в результаті перехоплення телефонної розмови місцевих чиновників» Пургіна і Дворянкіної. Дослідники компанії Bellingcat підтверджують ці дані: російсько-терористичні війська відкривають вогонь по українцям з житлових кварталів за допомогою «Градів», щоб українські військові не відкривали у відповідь вогонь, оскільки це призвело б до втрат серед мирного населення «ЛНР» і «ДНР»

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'