пятница, 14 апреля 2017 г.

Прикордонники затримали чоловіка, який намагався в’їхати в Україну з «паспортом ДНР»



Затримання в на контрольному пункті Мар'їнка

Нацполіція затримала на КПВВ Мар’їнка чоловіка, який хотів в’їхати на територію, підконтрольну Україні за так званим «паспортом ДНР» .

Про це повідомляє прес-служби Нацполіції.

«Під час несення служби на КПВВ Мар’їнка працівниками Державної прикордонної служби був зупинений транспорт, в якому під час перевірки одного з пасажирів, 45-річний житель Макіївки, надав паспорт фейкової республіки і пояснив, що інших документів у нього немає», – йдеться в повідомленні.

Паспорт ДНР

Правоохоронці зазначили, що чоловіком, який їхав разом із затриманим, житель Великої Новосілки, спробував «вирішити питання», запропонувавши прикордонникам 100 доларів.


Паспорт ДНР

За даним фактом Мар’їнським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди посадовій особі».

Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 4 років. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/04/14/prykordonnyky_zatrymaly_cholovika_yakyy_namagavsya_vihaty_v_ukrainu_po_1079877

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'