среда, 8 марта 2017 г.

"ЩЕ ОДИН ФАКТ ПРИСУТНОСТІ ЗС РФ": СБУ ЗНАЙШЛА В АТО ЗАЛИШЕНУ ПІД ЧАС ВІДСТУПУ ВОРОЖУ ЗБРОЮ


Вогнемет "Шмель"
Facebook / СБУ

У зоні проведення АТО співробітники Служби безпеки України виявили зброю російського виробництва. Про це інформує прес-служба СБУ.

"Служба безпеки України задокументувала ще один факт присутності збройних сил Російської Федерації на території України", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, як стало відомо, на бойових позиціях українських підрозділів поблизу Зайцевого Донецької області оперативники спецслужби вилучили реактивний піхотний вогнемет "Шмель", який був залишений бойовиками терористичної організації "ДНР" під час їх відступу після бойових зіткнень із силами АТО.

"Такий вогнемет не перебуває на озброєнні Збройних Сил України та, за оцінками фахівців, належить до ЗC РФ", – зазначили у СБУ.



Нагадаємо, раніше було викрито підрозділи ЗС РФ, які воювали на Донбасі у 2014-2015 роках. Відповідну інфографіку можна подивитися за посиланням.

Як повідомлялося, в Гаазі росіяни заявили, що зброя лежала в шахтах на Донбасі. За даними розслідувачів Bellingcat, за відправку на Донбас військової техніки відповідає командування ЗС РФ.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'