четверг, 16 марта 2017 г.

ЗАХАРЧЕНКО ЗБАГНУВ ПРОВАЛ



СЕПАРАТИСТИ ДНР РІЗКО ЗАСУДИЛИ ІДЕЮ ЗАХАРЧЕНКО

Серед сепаратистів ДНР не вщухає обурення з приводу дивного спільної заяви Захарченко та Плотницького, в тому числі, лікувати безкоштовно «співвітчизників» з України.

І хоча всі розуміють, що це пусте пропагандистське струс повітря, схоже, мешканці «республіки» просто користуються приводом, щоб констатувати: медицина на окупованих територіях перебуває в жалюгідному стані в порівнянні з українською (дивись скріни):

«Допомога? Допомога пораненим? Ну, це ви провокатор якийсь! Качайте човен! »

«Значить, свої мешканці за все платите при мізерних зарплатах, а українців будемо безкоштовно лікувати … Забезпечте нормальне життя своїм людям, а не виживання!»

«У Горлівці побили медсестру на виклик, лежить в лікарні … А начальник наказав всім мовчати … Думала, тільки ми – училка – миші залякані, а виявляється і лікарів гноблять. На неї накричав начальник, і вона навіть побої не зняла ».

«Знову балаканина! Чим лікувати? За який хрін? Якщо в Москві гроші на лікування дітей по телевізору збирають! У Дире ми будемо лікувати безкоштовно співвітчизників! А це хто? Як визначити? За пропискою, національності, світогляду? »

“Чого ви так переживаєте? Цю ідею Захара провал збагнув на старті – він швидше вдавиться, ніж кому-то грошей дасть. Потриндимо по телику і нікому не допоможуть”.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'