понедельник, 6 марта 2017 г.

Розграбувавши гуманітарний вантаж на Донбас Арені, бойовики продають його через інтернет

Гуманітарна допомога з розграбованого бойовиками вантажу з Фонду допомоги Ріната Ахметова з'явилася в продажу в Донецьку.

На популярному інтернет-порталі оголошень OLХ з'явилися пропозиції про продаж продуктів з пакету гуманітарної допомоги, яку безкоштовно роздавали в Донецьку представники штабу Ріната Ахметова, повідомляє 062.ua.

Якийсь Денис з Донецька виставив на порталі на продаж молочну суміш «Малютка» за 60 гривень. В оголошенні від 3 березня повідомляється про продаж паштету з курячої печінки за 10 гривень і цукру за 17 гривень.

Як відомо, 28 лютого озброєні бойовики «ДНР» захопили «Донбас Арену» і заблокували роботу Гуманітарного штабу Ахметова.

Як раніше повідомляв директор Гумштаба Олександр Вишняков, на Арені залишилося 70 тисяч наборів, одяг з символікою штабу.

«Сьогодні цю форму може надіти будь-яка людина, при цьому, навіть не будучи співробітником Гуманітарного штабу Ріната Ахметова. Ми можемо відповідати тільки за допомогу, видану до 28 лютого. І ми можемо тільки здогадуватися, що буде з цими продуктами. Хто і куди їх направить. Що в них додасть », - зазначив Вишняков.
Підписуйтесь на аккаунт InfoKava.com в Twitter та Facebook: в одній стрічці новин - все, що варто знати про події в Україні та в світі про політику, бізнес, культуру та економіку.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'