пятница, 17 марта 2017 г.

«НАЦІОНАЛІЗАЦІЯ» В ДНР ВИХОДИТЬ НА НОВИЙ РІВЕНЬ. СЕПАРАТИСТИ В ШОЦІ



Після зняття вчора ЖД-блокади з кількох гілок в зоні АТО повідомлення «республік» з Україною так і не відновилося:

«14:40, 14 березня. Верхньоторецьке. Крім однієї ремонтної дрезини 10 хвилин назад – нічого не проходило. Кравченко – провокатор ».

Українські патріоти (до речі, як прихильники, так і противники блокади) по обидва боки лінії розмежування зараз ретельно стежать за гілками і з вчора регулярно пишуть, що руху через них немає. Хоча деякі локомотиви рухаються в прифронтових зонах, лінію розмежування ніхто не перетинав.

В принципі, це доводить, що блокада ветеранами АТО, про що раніше писав «РЕАЛ», не зіграла велику роль в російсько-українській війні, хоча і стала формальним прикриттям для «націоналізації» в ЛДНР.

Вона до речі бурхливо кипить і зараз, про що масово без ентузіазму повідомляють місцеві жителі (в тому числі і сепаратисти) в соцмережах (дивись скріни):

“Донецьк. На шахті Засядька йде процес переходу під “ДНР”, аванс за березень вже другий тиждень тільки обіцяють ».

«Кіровське. Комсомолець Донбасу – шахта переходить під республіку, пишуть заяву на розрахунок з ДТЕК. Зарплати будуть нижче значно ».

«Співробітникам ДТЕК в Донецьку сьогодні повідомили, що працюють останній день …»

Компанія Ріната Ахметова «ЕСТА» офіційно заявила, що терористи віджали у неї в Донецьку готелі «Донбас Палас» і «Парк Інн», які до 13 березня працювали в українському правовому полі …

І хоча раціонально пояснити, навіщо росіяни добивають Донбас (просто, щоб зробити хоч трохи гірше Україні?) Складно (в результаті тягар «республік» лягає на росіян), головне, що Петро Порошенко озвучив: «Ми не можемо мати жодних торгівельних отношений з цімі «конфіскованімі» підприємствами. Ми не будемо дозволяті жодної їхньої ДІЯЛЬНОСТІ. І просимо ПІДТРИМКИ ціх РІШЕНЬ, в тому чіслі Шляхом Посилення санкцій ЄС проти Російської Федерации, яка дозволила це брутальне Порушення МІЖНАРОДНОГО права ».

Навіщо тоді силовики ніжно розганяють блокадників Семенченко? Може бути, просто тому, що повинен бути порядок?

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'