воскресенье, 5 февраля 2017 г.

Бойовики на донецькому напрямку зазнали значних втрат, - розвідка



У лікарні Донецька після штурму сил АТО доставили майже 400 бойовиків - Міноборони


Бойовики понесли великі санітарні втрати на Донецькому напрямку. Після штурму позицій сил антитерористичної операції в лікарні окупованого Донецька доставили майже 400 бойовиків. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що на даний час у зв'язку з невдалими штурмовими діями у Донецькій обласній клінічній травматологічній лікарні перебувають 150 бойовиків. Крім того в Інституті невідкладної і відновлювальної хірургії знаходяться ще 30 бойовиків, а в Центральній міській клінічній лікарні та Донецькій обласній лікарні імені Калініна - 200.

Раніше повідомлялося, що російсько-окупаційні війська на Донбасі продовжують обстрілювати власні позиції, внаслідок чого є вбиті та поранені російські військовослужбовці. «У районі Саханка мінометними підрозділами 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ здійснено обстріл власних передових позицій, в результаті чого вбито двох та поранено більше десяти військовослужбовців», - інформувала українська розвідка.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'