вторник, 14 февраля 2017 г.

«Блокадні шістки» спекулюють на аварійній ситуацій у прифронтовій зоні задля привернення уваги



Після того, як правда щодо так званих «блокадників-патріотів» та їх політичної афери під назвою «Блокада» почала потрапляти у маси, Парасюк, Семенченко та їх «шістки» почали скиглити та розхитувати своїми заявами і без того не просту ситуацію в країні.

Однією з таких «шісток» є харків’янин Дмитро Олійник (або вже львів’янин), давній посіпака Парасюка, який хвостиком бігає за «хазяїном».

Дана особа вирішила спекулювати неспокійним становищем на сході України для привернення уваги до провального «флешмобу» Парасюка і Семенченка, розпалювання протестних настроїв у суспільстві та підбурювання громадян до протиправних дій проти діючої влади. Не дуже схоже, що хлопці прагнуть миру та процвітання у державі та піклуються про добробут її громадянам, чи не так?


Так, на своїй сторінці у соц. мережі Facebook, Дмитро написав, що влада, нібито, навмисно вимикає світло в м.Бахмут для «підбурення місцевого населення проти блокади».

Але пан Дмитро, напевно, полінувався відвідати офіційну сторінку Бахмутської міськради, де зазначено, що «у звязку з аварійною ситуацією на високовольтній мережі електропостачання у деяких частинах міста можливі перебої або тимчасове відключення електропостачання. Роботи з ліквідації аварії виконуються. Електропостачання відновиться поступово по ходу завершення робіт». І це ніяк не пов’язано із затухаючою «блокадою» купки аферистів, які маніпулюють ветеранами АТО та патріотично-налаштованими громадянами для задоволення власних політичних амбіцій та матеріального збагачення.




Комментариев нет :

Отправить комментарий

'