среда, 15 февраля 2017 г.

Терористи на Донбасі вчать дітей ненавидіти Україну


На купованих територіях Донецької та Луганської областей школярам розповідають про те, що українська влада – це терористична організація проти якою борються «чесні та віддані ополченці». Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони на Фейсбуці, передає replyua.net.

Згідно з повідомленням, російські окупанти по всіх школах самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» проводять пропагандистські заходи, привчаючи дітей з малого віку до ідею «руського миру». «В контексті героїзації військового злочинця Михайла Толстих «Гіві» дітям на уроках нав’язують ідею, що подальше існування в складі з Україною неможливе, що країною керує терористична влада, а всі її громадяни готові вбити будь-кого за російську мову чи російські ідеї», - йдеться у інформаційному листі.

В той самий час розвідка повідомляє, що також проти ЗСУ ведеться пропаганда, що це нібито найголовніші вороги Донецька та Луганська, які прийшли, щоб «вбивати та катувати». Як повідомлялося раніше, після ліквідації проросійського бойовика Гіві ватажок «ДНР» Олександр Захарченко заявляв, що «республіка буде мстити Україні за підступне знищення легендарного командира Мішу Толстих». 


Комментариев нет :

Отправить комментарий

'