воскресенье, 26 февраля 2017 г.

ЗАХАРЧЕНКО ЗАТІЯВ В ДНР ВЕЛИКИЙ ПЕРЕДІЛ

Організатори блокади залізничного сполучення з непідконтрольними Україні територіями можуть мимоволі підіграти верхівці ДНР. Сепаратистські ЗМІ пишуть про те, що Олександр Захарченко збирається націоналізувати майно «Метінвесту» Ріната Ахметова і збирається запустити Єнакіївський металургійний завод.


Нагадаємо, це підприємство, яке складає один з ключових активів в металургії «імперії» Ахметова, був змушений зупинений 20 лютого. Адміністрація відпустила людей у ​​вимушені відпустки зі збереженням 2/3 окладу. Схоже, цієї ситуацій вирішили скористатися ватажки фейковий «республіки». Хоча, як вони зможуть організувати виробництво, і куди збираються збувати гіпотетичну продукцію – загадка природи.

З початку блокади А. Захарченко утримувався від «гучних заяв» в підтримку або критики організаторів акції. Коли ж зупинився ЄМЗ він заявив про те, що готовий його, по суті, віджати, а також відновити виробництво. Ватажок бойовиків посилається на висновок якоїсь комісії, яка зробила висновок про те, що підприємство зможе працювати без поставок з України.

Правда, він замовчує в повному обсязі. Втім, коли якісь цеху на «віджатих» підприємствах бойовиками не затребувані, вони їх ріжуть на металобрухт. Мабуть, такий варіант Захарченко вважає прийнятним і в разі з ЄМЗ. Також Захарченко зазначив, що блокада залізничних колій не зіграла критичної ролі для промоб’єктів на непідконтрольною Україні території. Збитки, мовляв, несе лише українська сторона. Бреше, звичайно.



Комментариев нет :

Отправить комментарий

'