вторник, 21 февраля 2017 г.

Снайпера, що убивав воїнів АТО, посадили на 14 років



В Тернополі засудили до 14 років тюрми снайпера, який воював на Донбасі на стороні так званої ДНР.

Про це повідомляють у відділі комунікації Прокуратури Тернопільської області.

"Зібраними в суді доказами встановлено, що навесні 2015 18-річний житель міста Чорткова для участі в бойових діях на стороні "ДНР" приїхав до Донецька до свого батька, який на той час уже був активним учасником терористичної організації. З метою приховати свої злочинні наміри, зазначені особи повідомили рідним, що поїхали на заробітки в Росію. Пройшовши на місці медичну комісію, хлопець отримав військову форму і вступив до військового підрозділу "ДНР", - йдеться у повідомленні прокурорів.

Зазначається, що після відповідної підготовки, юнак отримав зброю, а саме снайперську гвинтівку Драгунова, з якою воював проти підрозділів СБУ, вбиваючи українських воїнів АТО.

В ході розслідування, Тернопільський міськрайонний суд визнав винним молодика у злочинах. Тепер наступні 14 років чоловік проведе за гратами. Також за рішенням суду, все його майно конфіскують.

Крім того, у січні 2017 року, суд також заочно засудив 46-річного батька обвинуваченого за участь у терористичній організації "ДНР", якому також присуди 14 років тюрми.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'