пятница, 27 января 2017 г.

У “ДНР” населення змушують ставити підписи під петицією проти України

Самопроголошені влади «ДНР» продовжують збирати підписи під петицією, яку хочуть направити в ООН і ОБСЄ.
Відзначається, що проросійські терористи мають намір дискредитовать українські Збройні сили. За інформацією координатора групи «ІС» Дмитра Тимчука, бойовики ведуть підготовку над документом, в якому українських військових звинувачують у зриві виконання підписаних у Мінську угод. До того ж, терористи хочуть надати факти, що доводять «злочинні» дії ЗСУ по відношенню до мирного населення окупованих територій. Наказ про підготовку такого документа бандити отримали від кураторів з Кремля.
Щоб зібрати підписи в різних районах окупованій Донецької області, проросійськими бойовиками була організована робота так званих «прийомних» громадського руху «Донецька Республіка». Відзначається, що в цілому робота почалася приблизно 35 подібних прийомних.
Дмитро Тимчук також повідомив, що проросійські терористи зібрали приблизно 370 тисяч підписів, які розподілені в окремі томи. Станом на сьогоднішній день таких томів близько двох сотень. Більше того, додав Тимчук, всі особи, які поставили підписи під петицією, пройдуть перевірку на лояльність до української влади.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'