воскресенье, 29 января 2017 г.

Депутат з РФ зі зброєю в руках фінансує бойовиків на Донбасі



Серед учасників незаконних збройних формувань ДНР-ЛНР можна зустріти різних людей. Трапляються і депутати і діти цих самих депутатів, бізнесмени, псевдо-волонтери і псевдо-командири, які побувавши в глибокому тилу так званих республік, потім їдуть назад у Росію і на кожному розі розповідають, як вони героїчно боролися за Донбас.

Але всі ці люди насправді хочуть одного, влади і фінансового благополуччя. Їм є на кого рівнятися, адже їх ватажки Захарченки та Плотницькі, слюсарі та бізнесмени-невдахи, завдяки своїй спритності, тепер їздять на хороших машинах, обідають в дорогих ресторанах. А найголовніше мають владу над людьми нехай і тимчасову.




І багато росіян їдуть воювати не заради міфічного «русского мира», а для того, щоб поліпшити свій добробут, піднятися по соціальних сходах. Хтось, повоювавши, починає займатися волонтерством, якщо це можна так назвати. Адже зазвичай на зібрані гроші такі волонтери купують спорядження для друзів бойовиків. Не без вигоди для себе.




Хтось, повоювавши, б’є себе кулаком в груди і з криками «я патріот», намагається пролізти в Державну Думу. Ось, наприклад, громадянин Російської Федерації Логінов Євген Юрійович все життя був членом політичних рухів, був депутатом Державної Думи протягом 8 років. У березні 2014 року став єдиним самовисуванцем, що зумів пройти процедуру реєстрації кандидатом на виборах мера Новосибірська і зайняв 3-е місце з 11-ти. І все це не заважало Логінову вбивати українців. Адже серед бойовиків і найманців, які воюють за інтереси Російської Федерації, Логінов Євген відомий як волонтер і активний учасник незаконних збройних формувань, які окупували Донецьку та Луганську область. Можливо це його майбутній електорат.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'