вторник, 27 декабря 2016 г.

Російські ЗМІ повідомили про катастрофічні труднощі в "ДНР" і "ЛНР"

Нинішній період загострення бойових дій на Донбасі, в тому числі, в районі Світлодарської дуги, що супроводжується соціально-економічним лихом у що знаходяться під російською окупацією територіях та в повному тупику у проведенні мирних переговорів.

Таку думку висловили журналісти російського видання «Новая газета». При цьому вони відзначають, що серед причин, що призвели до повного занепаду в самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» стало також те, що українська влада значною мірою посилили товарну блокаду. За твердженням авторів статті, Росія протягом останнього року була єдиною стороною, що надає Донбасу економічну допомогу.

Більше того, журналісти зазначають, що за останній час бойовики прийшли до невтішного висновку, що Росія вже не так цікавиться переговорним процесом і безпосередньо окупованими регіонами Донбасу. Одне з джерел «ДНР» зізнався, що всіх високопоставлених радників та експертів Кремль вже перекинув на Сирію, а в невизнаних республіках спостерігається постійна сірість. Також наголошується, що чиновники середнього рівня опинилися дезорієнтовані у зв'язку з тим, що відсутня довгострокова порядок.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'