понедельник, 12 декабря 2016 г.

У проституток на Донбасі тепер нова робота — в штабі «армії ДНР»

Асоціальні елементи, які до «руской вєсни» були засудженими, нарокоманами, алкоголіками, проститутками, тепер в терористичних псевдореспубліках на окупованому Донбасі зайняли цілу соціальну нішу.

Частина з них пішла за гроші воювати в так звані армії «ДНР» та «ЛНР», а ті, хто ще два роки тому заробляв найдревнішим ремеслом, тепер у бойовиків працюють в «штабі».

Про це в соціальних мережах, не криючись, пишуть самі бойовики.


Вони повідомляють, що в так званому «штабі корусу» не роз зустрічали колишніх недавніх проститутукок, які «працювали» в саунах.

Тепер ці особи — в так званому штабі «армії ДНР» займаються документами.

Терористи також пишуть, що колишні проститутки тепер ходять по штабу з «бойовими нагородами», через що бойовики, які були на фронті, свої «бойові нагороди» носити соромляться.

Додамо, що за даними Головногоуправління розвідки Міноборони України, що їх озвучив днями на брифінгу речник з питань АТО, повідомляючи про так званий призов у бойовиків, повідомляв: «Через катастрофічну нестачу особового складу, російсько-окупаційні війська поповнюються за рахунок безробітних, раніше судимих осіб, алкоголіків, наркоманів, хронічно хворих на СНІД та гепатит «С».
ф1

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'