вторник, 20 декабря 2016 г.

З'явилися докази, що «глава ДНР» займається мародерством

«Глава ДНР» Олександр Захарченко – банальний мародер і брехун.

Розповіді Захарченка про «подвиги» його «предків» описані в книзі сепаратистського письменника Євгена Прілєпіна про Олександра Захарченка «Все, що має вирішитися». Захарченко заявляв, що його предки мали стосунок до найвідоміших полководців часів Російської імперії та Радянського Союзу. До цього переліку Захарченко, який до «руской вєсни» здобув професію слюсаря і торгував курми на Донеччині, приплів Суворова, Кутузова, Фрунзе, Будьоного, Махно, Врангеля, – словом, усіх відомих, кого тільки міг згадати.

У книзі є безліч розповідей Захарченка про його начебто «родинні реліквії», які отримані були його «предками» від цих відомих людей. Є й згадка про шаблю від Платова, яку той начебто вручив предку Захарченка «за Бородіно»
Раніше над Захарченком уже сміялись з цього приводу, заявляючи, що всі ці «родинні» реліквії «глава ДНР» отримав не раніше, як в 2014 році.

Тепер ще стало відомо, що «шаблю Платова», виявляється, за наказом Захарченка бойовики його банди «Оплот» в 2014 році вкрали з квартири відомого донецького колекціонера. Аби потрапити в квартиру на другому поверсі, мародери Захарченка ґрати на вікнах зрізали болгаркою.+

Такі подробиці з посиланням на джерело в окупованому «ДНР» Донецьку повідомив колишній «міністр оборони ДНР» Ігор Стрєлков, який принагідно похвалився, що в час його перебування на Донбасі мародерів за його наказом розстрілювали, - передає 7 Днів.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'