четверг, 1 декабря 2016 г.

У "ДНР" запускають нову "качку"

ЗМІ, підконтрольні сепаратистам, почали активну кампанію з дезінформації місцевого населення. У цьому їм, як колись, будуть допомагати посібники з Росії, а саме федеральні ЗМІ, які також підключаться до компанії.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив координатор групи «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук.

За його словами, головним завданням «кишенькових» ЗМІ буде повідомляти про численні втрати в лавах ЗСУ, які, нібито з'явилися після того, як українські війська пішли в наступ, але отримали гідну відсіч від «армії ДНР». Також ЗМІ, будуть повідомляти про те, що командири ЗСУ насильно змушують йти молоде поповнення ЗСУ в атаку, направляючи їх на мінні поля і під кулі.

Крім того, так зване «керівництво МДБ ДНР» вже підготувало фейкові фото та відеосюжети, зняті, нібито після боїв. На знімках загиблі бійці, підірвана військова техніка, безліч української атрибутики. Дмитро Тимчук підкреслює, що фейкові матеріали легко перевірити і зрозуміти, що вони або зроблені ще в 2014 році або ж змонтовані з різних місць подій. Відзначається, що першими повинні запустити «качку» російські ЗМІ, а потім вже підключитися «ДНР».

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'