четверг, 10 ноября 2016 г.

НОВИНИ БОЙОВИКИ НЕ ДАЮТЬ ВРЯТУВАТИ ДОНБАС ВІД НЕЧИСТОТ: СЦКК ЗАЯВЛЯЄ ПРО ЗАГРОЗУ ЕКОЛОГІЧНОГО ЛИХА

Наразі немає доступу до очисних споруд, що розташовані у "сірій зоні", яка постійно потрапляє під обстріли бойовиків

На Донеччині, у Кодемі, терористи відмовилися надати гарантії безпеки для проведення ремонту очисних споруд, що загрожує екологічним лихом. Про це заявив керівник української сторони СЦКК Борис Кременецький, передає "5 канал".
"Щоденно, я підкреслюю, щоденно я задаю ці питання своєму російському колезі. Щоденно, за його словами, він задає це питання керівництву ОРДЛО щодо забезпечення гарантій безпеки для виконання робіт в Бахмутському аграрному союзі. Там ці відстійники, де (відбувається) їх прорив у воду, загрожують екології. Станом на сьогодні гарантій безпеки з боку ОРДЛО не надано", - наголошують в СЦКК.

Як відомо, ще в липні снаряд бойовиків поцілив в очисні споруди місцевого агропідприємства. Через це нечистоти полилися у місцеву річку. Улітку санепідемстанція фіксувала перевищення рівня аміаку у воді у майже 20 разів. Вже тоді місцева влада та штаб АТО звернулися до СЦЦ ,однак питання і досі не вирішене.

Зазначимо, що очисні споруди розташовані у "сірій зоні", яка перебуває під постійними обстрілами бойовиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вище "керівництво" бойовиків ОРДО без пояснення причин блокує прагнення Українивідвернути екологічну катастрофу на Донбасі.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'