суббота, 5 ноября 2016 г.

Мирноград: історія успіху переселенки, яка покинула Донецьк

Молодому та амбітному спеціалісту Аліні Кутній довелось залишити власну домівку та перспективне місце бухгалтера у великій прибутковій компанії у тимчасово окупованому Донецьку. 

У пошуках кращої долі вона переїхала до міста Мирноград (раніше - Димитров). «Працюючи з дев’ятнадцяти років я не уявляла свого життя без роботи, яка вселяла в мене впевненість у завтрашньому дні», - зазначає переселенка. 

Звернувшись до Мирноградського міського центру зайнятості, Аліна зарекомендувала себе як активного шукача роботи та гнучкої в плані використовування усього свого внутрішнього потенціалу для вирішення поставлених цілей.Завдяки роботі фахівців центру зайнятості та керуючись принципом, що інновація відрізняє лідера від наздоганяючого, вона склала власне відеорезюме, яке і стало відправною точкою до успішного працевлаштування на посаду головного бухгалтера до молодого, але дуже перспективного підприємства ТОВ «Малина».

«Висловлюю велику подяку спеціалістам центру зайнятості за інноваційні підходи до вирішення питання працевлаштування громадян. Завдяки таким інноваціям у сучасному суспільстві можна вдало конкурувати та знайти гідне місце на ринку праці. Особисто я керуюсь в житті принципом Лі Якокка про те, що будь-який чогось вартий начальник завжди віддасть перевагу мати справу з людьми, які замахуються на зайве, ніж з тими, які намагаються зробити поменше», - зазначила Аліна Кутній.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'