четверг, 13 октября 2016 г.

Путін визнав втручання у війну на Донбасі

12 жовтня Президент РФ Владімір Путін привселюдно заявив, що Росія була змушена «захищати російськомовне населення» на Донбасі і в Криму, тим самим визнавши втручання Кремля у конфлікт на Сході України – передаєУНІАН.

«Підкреслю, що ми були змушені захищати російськомовне населення на Донбасі, змушені були відреагувати на прагнення людей, що живуть в Криму, повернутися до складу РФ», – заявив Путін.

Крім того, він оголосив, що без урегулювання політичної частини «Мінська-2» врегулювання на Донбасі чекати не варто: «Весь час посилаються, що всього цього не можна зробити, оскільки в зоні конфлікту на Донбасі відбуваються перестрілки».

Підкреслимо, у цій заяві кремлівський лідер укотре згадав про умови Мінських домовленостей, які значна частина політиків і експертів визнали неприйнятними для України.

Російський Президент зазначив, що терористи на Донбасі уже з 9 вересня не «ведуться на провокації». За його словами, його обурює те, що Україна не йде на контакти з бойовиками та не веде з ними політичних домовленостей.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'