среда, 29 июня 2016 г.

Злиденні люди в "ДНР" чекають, хто дасть більшу подачку - журналіст (відео)



Хоча сам я і не маю можливості приїхати в Донецьк, але чудово знаю обстановку там і настрої людей. Тому що в Донецьку, хоч і інкогніто, підпільно, але продовжують працювати журналісти. " Деякі журналісти, які працюють зараз на рупори "ДНР", у вільний від основної роботи час іноді підробляють і в українській журналістиці. Їсти-то хочеться. А акредитація "міністерства інформації" дає деяку гарантію, що тебе не заметуть на вулиці з відеокамерою за шпигунство.

Ось фрагмент свіжого опитування мешканців Донецька. Пенсіонерка обожнює Ахметова за те, що той видає їй продуктові набори.
"Тільки Рінат нас любить! Він один тільки нам дає. А інші, що не можуть дати?" - ось це реальне кредо переважної більшості людей, які сьогодні живуть в Донецьку.
Ніякою Новоросією там навіть і не пахне. Ніякої любові до "ДНР" немає і взагалі. Злиденні люди банально чекають, хто дасть подачку побільше. Хто більше "може дати", того й більше люблять. Пенсіонери, у яких шахраї і злодії з Партії регіонів роками крали мільярди, тепер обожнюють олігарха, який був одним із стовпів цієї партії. Обожнюють за подачки.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'