вторник, 24 ноября 2015 г.

EuroCape оголосила готовність побудувати найбільшу в Європі вітроелектростанцію на території України


Міжнародна енергетична компанія EuroCape оголосила про свою готовність побудувати на території України найбільшу в Європі берегову вітроелектростанцію потужністю 500 МВт із застосуванням вітроагрегатів одиничної потужності 3,3 МВт.

Проект будівництва вітростанції було презентовано генеральним директором ТОВ «ЮРОКЕЙП ЮКРЕЙН І» Пітером Джастіном О’Брайєном під час офіційної зустрічі з головою Держенергоефективності України Сергієм Савчуком.

За попередніми даними потужну станцію планують побудувати у Мелітопольському та Приазовському районах Запорізької області.

Також, проектом передбачено спорудження повітряної лінії 330 кВ, яка має приєднати електростанцію до підстанції 330 кВ «Мелітопольська» Дніпровської ЕС та реконструкцію самої підстанції. Планується розбудова інфраструктури, зокрема будівництво об'єктів соціальної сфери та доріг.

Наразі проект проходить остаточну стадію узгодження.

Для довідки. «EuroCape New Energy Limited» є міжнародною компанією, яка спеціалізується на проектуванні та будівництві електростанцій, що використовують відновлювані джерела енергії. Компанія зацікавлена, насамперед, у перспективних європейських ринках із сильними вітровими ресурсами, розвинутою енергетичною інфраструктурою та сприятливим нормативно-регуляторним режимом. З 2008 року компанія представлена на ринку України.

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'