среда, 4 ноября 2015 г.

Відкриття садків у селах Волноваського Району

На виконання доручення голови Волноваської райдержадміністрації, керівника Волноваської районної військово – цивільної адміністрації Лубінця В.Д., з метою забезпечення потреб населення в одержанні дошкільної освіти, у відділом освіти Волноваської РДА ведеться підготовча робота щодо відкриття дошкільних закладів в населених пунктах, в яких вони на сьогодні відсутні.
Відкриття нових ДНЗ в сільській місцевості є значним кроком у подальшому вирішенні питання забезпечення дітей району місцями в дошкільних закладах.

Оскільки в наш час оптимальним є функціонування дитячого садка в будівлі загальноосвітньої школи, 3 листопада 2015 року комісією відділу освіти було оглянуто будівлю Октябрської ЗОШ для вирішення питання розміщення дошкільного закладу в приміщеннях школи.

Для забезпечення комфортних умов навчання та виховання дітей у закладі необхідно буде виконати оснащення гігієнічного блоку, ремонт спальних та ігрових кімнат, придбані необхідні меблі та ліжка для вихованців, обладнати кухню.

У вирішенні цього непростого питання відділ освіти сподівається на тісну співпрацю з Октябрською сільською радою, оскільки виховання та навчання підростаючого покоління є нашою спільною справою

Комментариев нет :

Отправить комментарий

'